Taner'den Terim'e iki tokat daha

Milli takım aday kadrosunu açıklayan Fatih Terim 28 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde oynanacak İspanya maçları için Taner Gülleri'yi milli takımımıza yine çağırmadı.

Eskişehir'den 6 gollü Batuhan ve Bursaspor'dan 8 gollü Sercan'ı Milli takıma davet eden Terim'e cevap İsmetpaşa'dan geldi.

Kocaelispor - Ankaraspor arasındaki mücadele Taner Gülleri'nin iki golü ve bir de gol pasıyla 3-1 Kocaelispor lehine sonuçlandı.

Süper Lig'de 21 Mart tarihi itibatiyle sezonun en çok gol atan Türk futbolcusu olan Taner, 16 gole ulaştı. Gol krallığında ise 17 golü bulunan Milan Baros'un hemen arkasında ikinci sırada.

Daha önce 2-5'lik GS-Kocaelispor maçından sonra Taner'den Terim'e dört tokat başlığı ile bir yazı yazmıştım. Taner bu kez iki gol ve enfes bir asistle Fatih Terim'i tekrar utandırmayı başardı.
Kocaelispor Teknik Direktörü Erhan Altın'ın resmi
Erhan Altın yönetiminde çıkışını sürdüren Kocaelispor'u onbeş gün sonra puan olarak en yakın rakibi olan Ankaragücü deplasmanı bekliyor. Galip gelmesi halinde ise 26 puanla 16. sıraya yükselecek.

Özer



Creative Commons License
Taner'den Terim'e iki tokat daha by Özer Kavak is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SPARQL Sorgu Modülü Demo Sayfası Yayında

Daha inceki gönderilemde bahsettiğim Joomla! 2.5 için SPARQL sorgu modülü deneme sayfası yayında. Sayfada solda ve altta olmak üzere dbpe...