Nihat Genç Köpekleşmenin Tarihi

Buraya yazmamış olsam da kitapları boş geçmedim. 2000'lerin başında okumuş olduğum Köpekleşmenin Tahihi, tekrar elime geçti. Nihat Genç'in bu sert kitabı günümüzdeki Nihat Genç'in düşüncelerinin nasıl oluştuğunu, nerelere dayandığının göstergesi.

Nihat Genç, kısa bir süre öncesine kadar düşüncelerini, Serdar Akinan ile birlikte yaptığı Televizyon programında dile getiriyordu. Kendisi, artık ART'de. Cumartesi akşamları 22:30'da Lale Şıvgın'la kaldığı yerden yoluna devam ediyor. Türkiye'de pek az insanın dile getirebileceği konuları, heyecanlı, sert ve halka çok yakın yorumlarıyla gündeme taşıyor.

"Bu topraklar..." ile ilgili konulara, genelden farklı, çarpıcı bir yaklaşım izlemek isteyenler, Veryansın adlı bu programı kaçırmasınlar. Bugün renkli ekrandan anlattıklarını, geçen yıllar boyunca nasıl ifade ettiğini, her kitabıyla biraz daha nasıl geliştirdiğine şahit olmak isteyenlere de kitaplarını tavsiye ediyorum.

Köpekleşmenin tarihi
, Türkiye'de içerik olarak ender bulunabilecek özgün kitaplardan biri.

Okunacaklar listesinde üst sıralarda olmalı.

Özer

Creative Commons License
Nihat Genç Köpekleşmenin Tarihi by Özer Kavak is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SPARQL Sorgu Modülü Demo Sayfası Yayında

Daha inceki gönderilemde bahsettiğim Joomla! 2.5 için SPARQL sorgu modülü deneme sayfası yayında. Sayfada solda ve altta olmak üzere dbpe...